JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Holdning til vin
Vin med holdning, holdning til vin
I vores tilgang til vin, er der en række principper, som er helt essentielle for os. Disse grundprincipper er udgangspunktet for udvælgelsen af de vine, vi tager ind i sortimentet, og udgør samtidig hele idégrundlaget for vores måde at opfatte, smage og forstå al vin på."Terroir & typicitet"
For os er det helt afgørende, at en vin er typisk for den jord (fx distrikt eller område) den kommer fra, og er tro mod de druer den er fremstilet på. Den skal have en DNA-profil og en typicitet, der er i tråd med det forventelige af vine fra produktionsområdet og/eller druerne den er fremstillet på. Med andre ord: En Barolo skal smage som en Barolo, og en Chianti skal smage af Chianti, og vinene bør som sådan drages til ansvar i forhold til deres typicitet, og dermed autencitet.
"Naturlighed"
Der er alt for mange industrialiserede produkter på fødevarebutikkernes hylder som reelt intet har med "fødevarer" at gøre. Tilsætningsstoffer af en hver art fylder godt op i listen over ingredienser, og det er desværre også tilfældet med meget vin. I EU må der tilsættes 59 stoffer og bortset fra sulfitter skal de ikke oplyses til forbrugeren. Vin skal i vores optik ikke være en manipuleret og syntetisk drik, designet til at smage på en bestemt måde, så de fleste forbrugere kan lide den, til en pris de er villige til at betale.
"Specialisering"
Vinens verden er uhyre mangfoldig, med en dybde og en bredde i udvalg, der gør den svær at mestre til fulde. Vi tror fuldt og fast på, at kun en høj grad af specialisering kan give en markant fordel i forhold til andre aktører på markedet. Vi er specialister på vores felt, og blandt landets stærkeste – en position vi ønsker at fastholde gennem fortsat dygtiggørelse og gennem yderligere specialisering. Vi har vine fra stort set hele verden, men vi er førende indenfor italiensk vin!