Balbi Soprani

Solide og typiske Piemonte-vine fra familieejet vinproducent
Balbi Soprani blev skabt i slutningen af 1980'erne af Francesco Capetta i den lille piemontesiske landsby Santo Stefano Belbo. Vinene bliver skabt med stor lidenskab og på baggrund af mange års erfaring, og bliver primært fremstillet af nebbiolo og barbera druer dyrket på marker ejet af Capetta-familien, men også af druer dyrket af vinbønder som har leveret til producenten i årevis. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side

Balbi Soprani - Solide og typiske Piemonte-vine fra familieejet virksomhed

I 1953 skabte vinbonden Cesare Pavese vinhuset Balbi Soprani i den lille piemontesiske landsby Santo Stefano Belbo. Balbi Soprani ejes i dag af en af de største vinproducenter i Piemonte, familieforetagendet Capetta, som også står for selve produktionen af Balbi Soprani-vinene.

Vinene bliver skabt med stor lidenskab og på baggrund af mange års erfaringer, og bliver primært fremstillet af druer dyrket på marker ejet af Capetta-familien, men også af druer dyrket af vinbønder som har leveret til firmaet i årevis.

Vinenes originale særpræg og traditionelle smag sikres af moderne vinifikationsteknikker samt et omfattende højteknologisk produktionsapparat, - og ikke mindst de årelange tætte relationer til husets eksterne samarbejdspartnere, herunder underleverandører af druer.

Moscato D'Asti - glimrende valg til alt fra studenterfest til kransekage

Vores Moscato D'Asti fra Balbi Soprani er populær - og det forstår vi godt. Den er nemlig idéel som aperitif eller dessert med frugt og is. Eller den frække variant: krydret mad, fx. thai eller barbecue.

Balbi Soprani Moscato D'Asti - fabelagtig sød og mousserende vinBalbi Soprani Moscato D'Asti - fabelagtig sød og mousserende vin
Balbi Soprani Moscato D'Asti