JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Mancini
Fattoria Mancini er en vingård ejet af familien Mancini, grundlagt i 1861. Produktionen er baseret på cirka 20 hektar vinmarker beliggende i Monte San Bartolo Natural Park, i den yderste nordlige del af Marche-regionen. Vinmarkerne ligger nær den spektakulære høje kyst Focara, et forbjerg med udsigt over Adriaterhavet få kilometer fra Pesaros porte.
Traditionsrigt familievinhus og fokus på økologi
Mancinis hovedvin er Pinot Noir, introduceret til området i begyndelsen af det 19. århundrede af Napoleons administration og holdt af Mancini familien i fem generationer af vinproducenter. Efter to århundreder med udvikling og tilpasning kan denne særlige Pinot Noir nu med rette betragtes som en lokal vin.
I Fattoria Mancini dyrkes også Sangiovese, Ancellotta og Albanella, hvide druer typiske for Pesaro området.
Beliggende i hjertet af en naturpark har Mancini familien fokuseret på øko-bæredygtig vindyrkning.
For at eliminere brugen af kemiske herbicider er alle de nye vinmarker designet til udelukkende mekanisk jordbekæmpelse, mens gødskning udføres med lokal gødning.
Vinhuset laver kun vin af sine egne druer.
Unik belligenhed
Frattoria Mancini befinder sig på en enestående lokation i det nordlige Marche. Vingården ligger i nationalparken Monte San Bartolo. Markerne ligger lige ud til kysten, men alligevel 150 meter over vandoverfladen.