Mayard

Famille Mayard er en berømt vingård beliggende i Châteauneuf-du-Pape, Frankrig. Med en historie, der går tilbage til det 17. århundrede, producerer denne familieejede ejendom exceptionelle vine ved hjælp af bæredygtige og økologiske metoder. Deres vine er kendetegnet ved rige smag, elegant kompleksitet og en dyb respekt for terroir, hvilket gør dem til et elsket valg blandt vinkendere verden over.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side

Historisk vin, både i glasset og i tiden

Domaine Mayard er beliggende i det Sydlige Rhône, nærmere i området Châteauneuf-du-Pape. Mayard-familien har dyrket vin i 6 generationer og der eringen tvivl om, at dette er et historisk vinhus. Domaine Mayard er grundlagt i 1898 og disponerer over 43 ha, hvoraf 21 ha er beliggende i den sydlige del af Châteauneuf-du-Pape, der bærer navnet ’Grand Coulet’. Derudover har de 8 ha i det berømte ’Crau’ plateau. 

Domainet er grundlagt af Gratien Mayard i slutningen af 1800-tallet, og den dag i dag er det Mayard-familien der varetager al aktivitet. Alphonse Mayard, søn af Gratien Mayard, ejer idag domainet sammen med Marie Louise. Béatrice Mayard står for den daglige ledelse, mens Françoise Mayard, står for arbejdet i marken og kælderen. 

Der er en stor stolthed i den lange historie og et ønske om, at arbejde med en respekt for vinplanterne, og deres omkringliggende økosystem. Alt markarbejde foregår økologisk.