Menu

Hvem er vi?

Distinto er autentisk vin siden 2002.
 

Vi gik i luften med udgangspunkt i en glødende kærlighed til italiensk kultur og livstil, og i særdeleshed passionen for italienske vine og gastronomi.

Siden vi startede rejsen en kold november-aften om et middagsbord i hjemlige gemakker, og måske lidt for meget vin i blodet, er vi gået fra 100% italiensk fokus til et mere alsidigt repertoire. Vores speciale er dog fortsat Italien. Forza!

 

Vores udvalg er domineret af vine fra mindre familieejede vinhuse som alle har passionen til vinen og kærligheden til håndværket tilfælles. Vi har vine fra både den gamle og den nye verden, om end primært fra den gamle.

 

I vores tilgang til vin er der to begreber som er helt essentielle for os, og som sammen er indbegrebet af det vi forstår ved autentisk vinterroir og typicitet.

 

Disse begreber er vores udgangspunkt, når vi vælger vine, og udgør hele idégrundlaget for vores måde at opfatte, smage og forstå vinens verden på. Du kan finde mere info om vores tilgang til vin under Vores vintilgang. Du kan i øvrigt høre en podcast fra Blindsmagerne, hvor vi var gæster i efteråret 2017 lige her.

 

Når du ønsker at tale vin med os, er det enten Christian eller Jonas du møder. Vi møder dig i øjenhøjde, lytter - og taler - somme tider en del. Vi brænder for det vi laver, så bær venligst over med os, når det får frit løb!

 

Du kan læse mere om os her: Christian Madsen & Jonas Fogh.

 

Hvad betyder Distinto?

Distinto er et italiensk adjektiv for ypperlig, distinkt om man vil, men ordet kan have andre betydninger afhængig af sammenhæng.

 

Showroom & mødelokale

Det er muligt for firmaer at benytte vores showroom som et anderledes mødelokale. Læs mere om vores unikke setup lige her.