På lager
Giuseppe Cortese

Giuseppe Cortese, Langhe Nebbiolo

2021

En fantasisk Nebbiolo fra et af de absolut bedste vinhuse i Piemonte!

Pris
265,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Guiseppe Cortese, Langhe Nebbiolo 2021

Meget typiske aromaer og smag: røde ribsnoter og god struktur til en vin, der fuldt ud udtrykker terroiret og den druesort den er lavet af.

Lavet af druer dyrket i producentens yngre vinmarker, som dem der blev brugt til at lave Barbaresco fra samme vinhus, har denne vin al karakteren og elegancen fra den store Nebbiolo med sin intense, men delikate aroma. Tør, frisk og behagelig smag med karakteristisk tanninbalance.

Detaljer
LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentGiuseppe Cortese
Årgang2021
DruesortNebbiolo
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol14,5%
Lagring12 måneder på træfade og 6 minimum måneder på flaske

Dette er en decideret unik vin, af uforlignelig kompleksitet; produceret udelukkende i mere klassiske årgange og udvælgelse af klaser fra den ældste vingård i Rabajà (ca. 55-60 år), vine med et ophold på 40 måneder på fade og en efterfølgende forfinelse på flaske i 3 år og har nu etableret sig som et af de vigtigste udtryk for Nebbiolo da Barbaresco. I dag er virksomheden blevet beriget af det kommercielle bidrag fra Tizianas mand, Gabriele, og takket være en konsolideret international tilstedeværelse ser den på fremtiden med den beslutsomhed, der altid har ledsaget familiearbejde og bevidstheden om at være blandt de mest passionerede vinmagere i verden!