Saftig og behagelig rødvin med duft og smag af mørke bær. Fremstillet på en blanding af regionens Campania's 'nationaldrue' Aglianico (70%) og Sangiovese (30%).
Imødekommende og mellemfyldig Campania-vin med blød rund fylde og pæn saftighed. Druerne dyrkes i det bakkede terræn omkring landsbyen og S. Angelo all’Esca i ca. 300 meters højde.
Vinen er fremstillet på overvejende 70% af druesorten Aglianico som for mange vinelskere også er kendt som en slags "Sydens Nebbiolo", pga. af den kompleksitet af ranke struktur. Vinen her kommer i en venlig imødekommende stil, hvor det er frugten der dominerer.
I næsen finder man noter af modne kirsebær, brombær, lyse røde bær og lidt solbær samt behagelige strejf krydderi. I munden fremstår vinen harmonisk og balanceret med behagelige bløde tanniner og en livlig syre.
Vin anbefaler vinen til lettere kødretter, pasta og fjerkræ.