På lager
Fratelli Collavo

F. Collavo, Prosecco Settolo Øko-certificeret, Treviso DOC

NV

Økologisk Prosecco fra brødrene Collavo, der holder til i Prosecco-vinenes højborg, Valdobbiadene i Veneto. Fremstillet på Prodecco-vinens hoveddrue Glera (90%), samt derudover Bianchetta Trevigiana og Perea.

Pris
129,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Druerne kommer fra Treviso DOC-appellationen, fra marker med en god andel kalk og ler. Druerne høstes alle ved håndkraft, hvorefter druerne bringes i hus for at undergå et blidt pres, dernæst gæring i ståltank ved ca. 18°. Efter gæring filtreres vinen, inden den hældes på en lukket tank for at undergå andengæring, hvorved trykket op til 3,5 bar udvikles. Metoden kaldes Martinotti-/Charmat-metoden, eller blot tryktanksmetoden - som er den klassiske for prosecco.

Vinen, der er fremstillet på 90% Glera og 10% Bianchetta Trevigiana og Perea, byder på alle de klassiske dyder en god prosecco skal: En ekspressiv aromatisk profil med en blomsret og frugtrig karakter med noter af moden pære, æble og velmoden citrus, men også et let kirsebærblomstret udtryk. Frugten er moden, let konfitteret, men stadig meget frisk.

Vinen har en livlig mousse, blød fylde og balancerende syre. Det er en let drikkelig stil.

Prosecco "Settolo" er oplagt som aperitif inden et måltid eller som frisk og læskende hyggevin på terrassen om sommeren. Vinen repræsenter god kvalitet til hverdag og fest.

Detaljer
LandItalien
OmrådeVeneto
ProducentFratelli Collavo
ÅrgangNV
DruesortGlera
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol11,5%
LagringStåltank
ØkologiskJa