På lager
Zanasi

Zanasi, Lambrusco Amabile TRADIZIONE

NV

Traditionel mørk, sødmefuld Lambrusco fra familiehus i Emilia Romagna. Dette er en ægte Lambrusco med den distinkte, klassiske, vinøse karakter som kendetegner typen.

Pris
109,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Denne sødmefulde Lambrusco har en intens og mørk, rubinrød farve, der placerer den så langt væk fra den billige rosé-type man kender fra 1980'ernes supermarkeder, som det er muligt. 

Vinen er livlig med let mousse, der frembringer et tæt lyst violet skum lige når den hældes i glasset. I næsen finder man modne røde frugter med kirsebær, brombær, vilde hindbær (kerner) og tranebær som dominerende elementer. Samtidig træder florale noter som fx viol frem.
I munden fremtoner en markeret sødmefuld frugt med mørke bær, mens en liflig syre afbalancerer sødmen, så den ikke tager overhånd. Vinen er sød, men ikke "klistret".

Lambrusco Grasparossa di Castelvetro er i vinhuset Zanasis version et yderst behageligt, afrundet og vedvarende bekendtskab, der går godt sammen med kager, chokolade, desserter og sur-søde-retter - eller i virkeligheden bare som tørstslukker på en varm solskinsdag. Herlig forfriskende vin!

Bør serveres ved 8-10°.

Detaljer
LandItalien
OmrådeEmila-Romagna
ProducentZanasi
ÅrgangNV
DruesortLambrusco
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol10,5%
LagringStåltank