Udsolgt

Distinto's 'nytårskasse'

Perfekte bobler til jul og nytår
Pris
1.000,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Skyd nytåret ind med manér med to flasker Franciacorta - mousserende vin fremstillet på Champagne-metoden. Du betaler kun for vinen så giver vi dig champagneglas og champagne klem-propper med GRATIS + en Berlucchi Champagnespand til de 10 første, der bestiller!

Kassen indeholder

1 flaske Berlucchi Brut Nature 2012 (værdi: 399,-)
Området Franciacorta i Lombardiet i det nordlige Italien er alment kendt for at lave noget af det bedste mousserende vin på champagne-metoden. Og det kan kan området takke Guido Berlucchi for, da det var ham der i 1961 startede produktionen af mousserende vin i området efter samme forskrifter som i Champagne og med de samme druesorter - Pinot Noir og Chardonnay. Derfor er det et lille stykke historie på flaske. Denne vin er husets årgangs-vin, fremstillet udelukkede på druer høstet i år 2012. Der er 0 gram sukker i - Brut Nature - og derfor en helt perfekt ledsager til starten på nytårsaften med dronningens nytårstale, salte snacks og godt humør.

1 flaske Berlucchi Rosé (værdi: 219,-)
Berlucchi's rosé-bobler fremstillet på Pinot Noir og Chardonnay. Smuk laksefarvet vin, der sætter kolorit på din aften. 8 gram dosage, hvilket betyder en lille sødmefuld kant, gør vinen oplagt til senere på aftenen, når stemningen skal løftes efter maden.

2 Champagneglas (værdi: 89,-)
2 smukke glas med en perfekt bobleform, der både gør, at vinen bevarer sine smukke bobler, men også udtrykker sig optimalt i duft og smag

1 Champagne klem-prop (værdi: 35,-)
Med denne klemprop kan den mousserende vin holde sig frisk og holde boblerne i op til flere dage i køleskab.

1 Berlucchi Champagne-spand (værdi: 59,-)
Til de 10 første der bestiller smider vi en Berlucchi-spand med, så du kan holde dine bobler kolde!

OBS: Kassen afhentes på vores lager i Herlev eller i vores Tasting Room på Østerbro eller leveres (dog kun inden for postnummer 1000-4000.)