Menu

Tasting Room & Shop

Tasting Room & Shop... Hvad er det?

Som navnet antyder, er det et sted, hvor man både kan smage, og naturligvis købe vin.

Lokalet befinder sig på Østerbro, nærmere bestemt på Amerika Plads 25D, med facade ud til pladsen.

Det fungerer som vores "webshops forlængede arm" og er et showroom i ordets klassiske betydning, dog med det twist, at du altid kan smage et varierende udvalg af vine hos os.

Det er indrettet i respekt for dét, det hele drejer sig om: vinen. Vi har gode professionelle faciliteter og altid veltempererede vine at smage på. Vores Tasting Room & Shop er altså stedet, hvor du kan komme og i professionelle omgivelser se, smage og tale om en lang række af de vine, som kan bestilles på vores hjemmeside. Og du kan naturligvis købe vin direkte med hjem fra hylderne i lokalet.

 


 Åbningstider:

Torsdag-Fredag: 13.00-18.00

Første lørdag i måneden: 12.00-16.00

(Mandag-Onsdag: Kun efter aftale)


 

Smagninger i vores Tasting Room (fra 349,- pr. person inkl. oste-/pølsebord)

Vi afholder vinsmagninger for såvel firmaer, grupper af private som vinklubber m.fl. ved et deltagerantal på minimum 12 personer eller et samlet minimumsbudget på 4.188,- (dvs. man kan i praksis være færre deltagere, så længe minimumsbudgettet overholdes).

Under smagningerne introducerer vi altid hver vin, og fortæller historierne om producenterne bag dem, områderne m.m. Vintemaet udvælges i samarbejde med kunden, og antallet af vine bestemmes ud fra ønsker og det vinmæssige kvalitetsniveau. Arrangementets varighed er typisk 1½-2 timer. Prisen pr. person er inklusiv vin og oste-/pølsebord.

Tillæg for arrangement fredag aften/lørdag: engangssats på 1.500,-

 

Master Classes

Vi tilbyder også undervisning til professionelle eller ambitiøse amatører der ønsker at gå mere teknisk til værks. Undervisningen vil have form som Master Class, hvor vi går i dybden indenfor et mere afgrænset tema, der både kan være super smalt eller mere overordnet. Eksempler på dette kunne være Barolo, Toscana, Pinot Noir.

Det er smagninger, hvor informationsniveauet er ekstra højt, og hvor formen har karakter af uddannelse.

Kontakt os for at høre nærmere på mail distinto@distinto.dk eller tlf. 44 53 50 73.