På lager
Rocca di Frassinello

Rocca di Frassinello, Poggio alla G. '19

2019

Chateau Lafite og Castellare i Toscana. Med vinhuset Rocca di Frassinello i Maremma frembringer de flotte vine på Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese med et internationt snit. "Poggio alla Guardia" er første skud på stammen.

Pris
179,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Rocca di Frassinellos Maremma-vin Poggio alla Guardia er i lighed med mange af de største supertoscanere fremstillet på et blend af Merlot, Cabernet og Sangiovese (her Sangioveto som er en særlig klon fra Castellina).
Vinen lagrer 4 måneder på ståltank, herefter 4 måneder på flaske.

Druematerialet stammer fra stokke med en helt enestående stamtavle: i år 2000 beplantede man Cabernet- og Merlotstiklinger fra berømte Chateâu Lafite i Bordeaux, og Sangiovesestiklinger fra Castellare di Castellina i Chianti, altså fra to absolutte topproducenter i deres respektive terroir. Derfor har det genetiske grundlag for fremstilling af absolut topvin været til stede hos Rocca di Frassinello helt fra begyndelsen.

Poggio alla Guardia fremstår intens, med en fin mørk rød farve og en indsmigrende næse med moden sammensat frugt og interessante indtryk af bl.a. lakrids, mynte, krydderuter m.m. På palletten fremstår vinen fyldig, men samtidig med den kant der skal til for at være en god ledsager til kraftige retter.

Din Vinguide, august 2018: Fremragende Supertoscana, 91 points
"Dyb moden saft med noter af blommer, sorte kirsebær og brombær. (...) Står flot og ren i eftersmagen"

 

 

Detaljer
LandItalien
OmrådeToscana
ProducentRocca di Frassinello
Årgang2019
DruesortCabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol14%
Lagring4 måneder på ståltank.