På lager
Rocca di Frassinello

RdF, Le Sughere di F. '14

2014

Dette er 2.-vinen i det store Rocca di Frassinello-projekt.

Pris
239,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Dette er 2.-vinen i det store Rocca di Frassinello-projekt. I næsen finder man fine toner af chokolade, vanilje, vilde bær og lette nuancer af hasselnød. Smagen er intens i flot frugtrig stil og med perfekt afstemte tanniner i finishen. Vinen fremstår allerede nu blød og kompleks, men vil vinde yderligere ved lagring.

Vinen bør iltes grundigt inden servering og nydes ved 18-20°.

Vinhulen.dk skrev i uge 36, 2012 (om årg. 2008):
Rubinrød og tæt. Næsen har varm glød og duft af vanilje, kirsebær, mørk chokolade og en snert af brombær. Tjære/bolværk supplerer. Man kan dufte, at vinen er moden. Når vinen står i glasset i 10 minutter titter der en fin sødme fra moden frugt frem, og vi er helt ovre i vingummi – aldeles herligt. Smagen er fed og fyldig med moden frugtsødme og intensiv frugtintensitet med præcis frugtsyre. Lag på lag af frugt skyller gennem munden, og denne vin behager på alle niveauer. Balanceret og flot vin der har det hele, og vi er helt oppe at ringe lige under 3 glas. Kan snildt drikkes nu, men den kan sagtens ligge nogle år. Drik 2012-2019.

VinAvisen.dk skrev i uge 9, 2011 (om årg. 2008):
"Flot rødvin med fornem duft og en smag med tyngde, frugtfylde og mange facetter. Fire år gammel og på toppen. Man er lige ved at gætte på en stor Brunello."

 

Detaljer
LandItalien
OmrådeToscana
ProducentRocca di Frassinello
Årgang2014
DruesortCabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Flaskestørrelse75 cl.
Alkohol13,5%
Lagringca. 12 måneder på barriques (50% nye), 9 mdr. på flaske