Bodegas Trus

Bodegas Trus ligger i Ribera del Duero-distriktet, der sammen med Rioja og Priorat udgør Spaniens betydeligste vindistrikter. Vinmarkerne ligger nær byen Pesquera de Duero 800 meter over havets overflade, der med sit unikke mikroklima er ideel til vinproduktion. Bodegas Trus blev etableret af familien Palacios i 1999 med ønsket om at producere kvalitetsvine på Tinto Fino (Tempranillo) med både personligt præg og tydelige lokale rødder.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Bodegas Trus - Exceptionelle Ribera del Duero'er i flere prisklasser

Bodegas Trus ligger i Ribera del Duero-distriktet, der sammen med Rioja og Priorat udgør Spaniens betydeligste vindistrikter. Vinmarkerne ligger nær dalen Pesquera de Duero 800 meter over havets overflade, der med sit unikke mikroklima er ideel til vinproduktion. Bodegas Trus blev etableret i 1999 med ønsket om at producere kvalitetsvine med både personligt præg og tydelige lokale rødder. Det er med andre ord ikke volumen der er i højsædet, men smagen.

Vinene produceres udelukkende på Tinto Fino (Tempranillo) fra egne marker, der ligger indenfor en radius af 2 km omkring vingården, hvor de får rigeligt med sol. Netop det lokale islæt betyder meget for Bodegas Trus, som til dels har taget navn efter dette værdimæssige fokus:

Tierra (jord)
Roble (egetræ)
Uva (drue)
Sol (sol)

Bodegas Trus' topvin kan få selv den kræsne kender til at smile og deres mere prisbevidste vine er perfekte til at forsøde hverdagen.