Menu

Edi Keber

Collio-distriktets bannerfører

Vinhuset Edi Keber blev stiftet i 1957, men familien Keber har i princippet dyrket vin i mere end 300 år. Huset er beliggende i Collio-distriktet nær Cormòns, og produktionen er på blot ca. 60.000 flasker årligt. Produktionen er økologisk.

Trods den beskedne produktion og et sortiment på blot en enkelt vintype, en Collio Bianco, er det lykkedes den lille producent at opnå den højeste respekt blandt kolleger og presse i Italien. Huset har modtaget de eftertragtede tre glas i vinguiden Gambero Rosso i flere end ti tilfælde, hvorfor huset nu også kan bryste sig af en stjerne i selvsamme vinguide, der af mange betragtes som biblen inden for italiensk vin.

Vinhuset ledes i dag af unge Kristian Keber, søn af virksomhedens grundlægger, Edi.

Se Erika Grossis (Fall For) interview med Kristian Keber herunder:

 

1 vare(r)

1 vare(r)