På lager
Pol Cochet

Pol Cochet, Symbiose Brut Økocertificeret Champagne

NV

Økologisk certificeret Champagne, der forener struktur, silkeblød krop, creaminess, finesse og elegance. Fremstillet på 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay.

Pris
399,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Druerne, der bl.a. kommer fra Grand Cru-kommuner i Côte des Blancs og Montagne de Reims, men også kommuner i Côte de Bar, høstes udelukkende ved håndkraft og ved maksimal modenhed. De presses gradvist og opdelt for at undgå farvemætning fra andelen af Pinot Noir. Den alkoholiske gæring finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke, men stadig med opdeling af hver enkel parcel for at bibeholde de enelte områders karakteristika. Herefter følger malolaktisk gæring. Ved blending, tilsættes op til 10% reservevin, så stilen forbliver ensartet år efter år. Derpå tilsættes liquer de tirage, så andengæring kan finde sted, og vinen hviler dernæst 24 måneder på bærmen. Ved degorgering tilsættes liquer d'expedition med ca. 7 gram sukker/liter, altså middel sukkerdosering, for at give den rette balance.

Resultatet er en Champagne i en cremet og fyldig stil. Næsen byder på orange-noter, honning, citrus, mango og mandarin. Vinen har nerve, spændstighed og en smag med hints af solmoden citron, citronmarengs og et strejf af vanilje.

Detaljer
LandFrankrig
OmrådeChampagne
ProducentPol Cochet
ÅrgangNV
DruesortChardonnay, Pinot Noir
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol12,5%
Lagring30 måneder, heraf 24 måneder sur lie.
ØkologiskJa