Pinot Noir-vin med et hektarudbytte på blot 35 hektoliter pr. hektar er der tale om en særdeles koncentreret Pinot Noir-vin, hvoraf vi årligt kun får ganske få flasker til Danmark.
Fermentationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke i ca. 12 dage, mens malolaktisk gæring og lagring foregår i barriques af fransk Allier-eg, medium toasted, i en periode der strækker sig over samlet ca. 12 måneder.
Vinen er et fremragende eksempel på, at der kan fremstilles storslået Pinot Noir uden for Bourgogne. Den byder ganske simpelt på alt hvad hjertet kan begære for en ægte Pinot Noir-fan; lækker lys frugt - meget ekspressiv - animalske toner og en fantastisk rygrad der giver vinen nerve og karakter.
Fremragende madvin, men også unik i sig selv som meditationsvin. Anbefales primært til kalvekød, fjerkræ og oste uden for meget modning.
Mads Jordansen, Winelab.dk, feburar 2017 (om årg. 2012): "(...) det er en fremragende vin måske én af det bedste italienske Pinot Noir, jeg har smagt. 5 store stjerner."
Din Vinguide, august 2018 (om årgang 2015): "Dufter af brunkager, kommen og syltede jordbær. Meget sødmefuld i munden, nærmest saftevandsagtig med parfumeret smag af rose, jordbærsyltetøj og honningkagekrydderi. 90 points.
2016-årgangen er kåret til "Bedste italienske Pinot Noir" af Guida Veroneli 2018