På lager
Berlucchi

*P. Lana, Extrême 2007 Metodo Classico

2007

Berlucchi’s absolutte topvin fremstillet af 100% Pinot Noir fra de bedste mark-parceller i Corte Franca med lavt hektarudbytte, som sikre vinen en ekspressiv næse og stor elegance såvel som tyngde i smagen...

Pris
599,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Dette er Guido Berlucchi’s absolutte topvin. En helt usædvanlig spumante fremstillet udelukkende på Pinot Noir-druer, høstet ved håndkraft og fra de bedste mark-parceller i Corte Franca, nærmere bestemt markerne ”Quindicipiò” og ”Brolo”.

 

Vinen fremstilles med et hektarudbytte på maksimalt 35 hektoliter pr. hektar, og hele produktionsprocessen foregår efter alle kunstens regler; vinen lagrer på gæren i 48 måneder, og efter dosage (Extra Brut) hviler vinen på flaske yderligere 6 måneder, inden den til sidst frigives til salg.

 

Den præsenterer sig i glasset med den fineste perlage og en strågul farve med let kobber-gyldne nuancer. Næsen er meget ekspressiv, nærmest eksplosiv, med hints af modne røde bær, akaciehonning og ristet brød. I munden møder elegance og tyngde hinanden i stor harmoni, og friskheden samt mineraliteten giver vinen rygrad. Det hele rundes af i en imponerende lang finish.

 

Bør nydes ved ca. 12-14°.

 

Druesammensætning: 100% Pinot Noir.

Distrikt: Franciacorta (Lombardiet)

Alkohol: 12,5%.

Produktion: ca. 5.000 flasker.

Packaging: Leveres i eksklusivt 6 stk. karton.

Detaljer
LandItalien
OmrådeLombardiet
ProducentBerlucchi
Årgang2007
Flaskestørrelse75 cl.