Menu

Hvem er du?

Om dig

Du køber vin hos os, fordi du er en dedikeret vinelsker der sætter vinens autenticitet og kvalitet over alt andet, hvad enten du er professionel aktør, repræsenterer et firma, er privat aficionado eller noget helt tredje.

Du lader dig ikke forføre af billige salgstricks, er ej heller på en evig tilbudsjagt efter en ”Amarone-dræber til en 50'er". I stedet går du efter ærlig og (op-)rigtig vin, og er villig til at betale, hvad "den ægte vare" koster.


Hvem er vores kunder?
Vores kunder er en skøn blanding af professionelle aktører indenfor restaurationsbranchen, få udvalgte specialforretninger, af firmaer og af kvalitetsbevidste private vinelskere. Vi leverer med andre ord til alle, der går op i vinens kvalitet og autenticitet - og som ikke lader sig forføre af billige salgstricks og den evige tilbudsjagt, men i stedet går efter vine med identitet, sjæl og historie. Vi er ikke det rette match, hvis du er på jagt efter en ”Amarone-dræber til en 50'er", men er du til ærlig og (op-)rigtig vin, og er du villig til at betale, hvad "den ægte vare" koster, ja, så vil du føle dig hjemme hos os.

Du kan med fordel oprette en brugerprofil (det tager højst 1 minut), eller logge ind med et enkelt klik via din Facebook-konto, for at gøre det mere smidigt at handle her på hjemmesiden.

 

NB: Er du restaurant- eller firmakunde, bedes du kontakte os direkte på mail distinto@distinto.dk eller telefon 44 53 50 73 for at få oprettet en B2B-konto med tilknyttet CVR-nummer.