På lager

Nivarius Rioja "Finca La Nevera" '16 Rioja DOCa (hvid)

.
Pris
299,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Om vinen:

Jordbunden er dannet af et overfladisk lag med sand med en tykkelse på 30-50 cm over en undergrund af fragmenteret kalksten, 2 meter dyb, der blev dannet i kridttiden. Det er en basisk jordbund (pH> 8) med en fremragende struktur, porøsitet og dræning, der ses i Bourgogne og andre prestigefyldte vindyrkningsområder som den perfekte jord til produktion af gode vine.
Markerne ligger i en højde af 800 meter nordpå ved Nalda. Dette gør det muligt at bevare druernes naturlige syreniveau. Resultatet er vin med god saftighed, der udtrykker terroir, hvorfra de kommer fra og med et usædvanligt aldringspotentiale.
Vinen har en strålende og gennemsigtig strågul farve med grønne glimt. I næsen er den frisk, kompleks og mineralsk med aromaer af hvid frugt, blomster og balsamiske elementer. I munden er den tør med noter af balsamico, salte og kridt. Lang eftersamg og velafbalanceret.

Specifikationer:

Druesammensætning: 100% Maturana Blanca.

Distrikt: DOCa Rioja.

Legring: 10 måneder på fransk eg (35 hl.)

Alkohol: 14%

Om producenten:

Nivarius betyder ‘sne’, en naturlig brønd, hvor sneen er bevaret hele året. Navnet indikerer at vinene fra Nivarius har en unik kølighed og syre. Dels fordi vinmarkerne ligger i en højde af 800 meter og dels at markerne er nordvendt. På grund af den lave temperatur har vinene en unik frisk syre, friskhed og frugtagtige smag, som er afgørende kvalitetstegn for vinene.

 

Detaljer
Flaskestørrelse750 ml.