På lager
Massimago

Massimago, Garganega 2021

2021

Økologisk Garganega fra Massimago er en fyldig hvidvin med masser af grapefrugt, grønne æbler og sprød syre... 

Pris
169,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Massimago Garganega 2021 Økologisk

Garganega er en lokal, grøn druesort i Veneto, som giver fyldige hvidvine med noter af citrusfrugter og grønne æbler. Druerne til denne vin høstes fra 1200 stokke på den lille mark Monte Bianco. Stokkene er 60 år gamle og sammen med en kalkholdig jord, giver det en vin præget af fylde, mineralitet og sprød syre. 

Vinhuset Massimago, som er beliggende i Mezzane di Sotto i Valpolicella-distriktet, benytter udelukkende økologiske dyrkningsmetoder, ligesom arbejdet i kælderen er økologisk (certificeret).

I juli måned beskæres de modne klaser, som får lov at hænge og tørre på stokkene i en måned, før de høstes ved håndkraft. Malolaktisk gæring foregår i store fade af fransk eg, hvorefter vinen lagres på ståltanke i 5 måneder.

Denne Garganega fremstår gylden med grønne reflektioner i glasset, og i næsen finder man grapefrugt, grønne æbler og kamille. Frugten dominerer også smagsoplevelsen og giver et friskt udtryk med sprød syre, fin mineralitet og god fylde!

Vi anbefaler en serveringstemperatur på ca. 8-10°. Garganega er en oplagt ledsager til salater og lette grill- eller pastaretter med ex. kylling.

Detaljer
LandItalien
OmrådeVeneto
ProducentMassimago
Årgang2021
DruesortGarganega
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol12%
Lagring5 måneder på ståltanke.
ØkologiskJa