Menu

Maremma Toscana "Le Sughere di Frassinello"

Maremma Toscana "Le Sughere di Frassinello" 2014
Rocca di Frassinello

Varenummer : 06-002AA

239,00 DKK

På lager

Sæt på huskeliste

Dette er 2.-vinen i det store Rocca di Frassinello-projekt. I næsen finder man fine toner af chokolade, vanilje, vilde bær og lette nuancer af hasselnød. Smagen er intens i flot frugtrig stil og med perfekt afstemte tanniner i finishen. Vinen fremstår allerede nu blød og kompleks, men vil vinde yderligere ved lagring.

Vinen bør iltes grundigt inden servering og nydes ved 18-20°.

Vinhulen.dk skrev i uge 36, 2012 (om årg. 2008):
Rubinrød og tæt. Næsen har varm glød og duft af vanilje, kirsebær, mørk chokolade og en snert af brombær. Tjære/bolværk supplerer. Man kan dufte, at vinen er moden. Når vinen står i glasset i 10 minutter titter der en fin sødme fra moden frugt frem, og vi er helt ovre i vingummi – aldeles herligt. Smagen er fed og fyldig med moden frugtsødme og intensiv frugtintensitet med præcis frugtsyre. Lag på lag af frugt skyller gennem munden, og denne vin behager på alle niveauer. Balanceret og flot vin der har det hele, og vi er helt oppe at ringe lige under 3 glas. Kan snildt drikkes nu, men den kan sagtens ligge nogle år. Drik 2012-2019.

VinAvisen.dk skrev i uge 9, 2011 (om årg. 2008):
"Flot rødvin med fornem duft og en smag med tyngde, frugtfylde og mange facetter. Fire år gammel og på toppen. Man er lige ved at gætte på en stor Brunello."

Druesammensætning: 50% Sangioveto, 25% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon.

Hektarudbytte: 55 hektoliter pr. hektar.

Lagring: ca. 12 mdr. på barriques (50% nye), 9 mdr. på flaske.

Distrikt: Maremma, Toscana.

Alkohol: 13,5%.

Packaging: Leveres i 6 stk. karton.