Ikke på lager
Mancini

Mancini, Roncaglia Bianco '21

2021

Vin på den meget lokale Albanella drue. Druen giver vinen smag af citrus og mineralitet som kun fås fra marker tæt ved havet.

Pris
199,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Mancini Roncaglia Bianco 2021

Vinmarkerne, hvorfra denne Colli Pesaresi Bianco "Roncaglia" er født, dyrkes på bakkerne i baglandet af San Bartolo Natural Park, i lokaliteten Roncaglia. I dette område er denne hvide druesort altid blevet dyrket, vinificeret alene for at opnå områdets traditionelle vin. Efter den bløde presning af druerne gæres mosten i stål ved en kontrolleret temperatur på 18 °C. Vinen hviler i stål på den fine gær i cirka 4 måneder, inden den aftappes. En label signeret Fattoria Mancini, der vidner om opmærksomheden for territoriet og ønsket om at forbedre dets særlige egenheder.

Den har en strågul farve der er klar og strålende. Udvalget af parfumer, der breder sig til næsen, bevæger sig rundt om frugtagtige dufte - med særlig henvisning til citrusfrugter - og mineraler. Den kommer ind i munden med stor friskhed, beriget med en behagelig saftighed, som frem for alt tydeligt fremgår af finishen.

Detaljer
LandItalien
OmrådeMarche
ProducentMancini
Årgang2021
DruesortAlbanella
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol12,5%