JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Om vinen:
Spændende og saftig naturvin fra Ventoux-appelationen. Vinen er fremstillet på 80% Marselan og 20% Syrah, og er desuden fremstillet uden sulfitter.
Druerne høstes manuel ved optimal phenolisk modenhed, hvorefter de afstilkes. Maceration finder sted i temperaturkontrolleret tank i ca. 10 dage, hvorefter mosten løber af (free run juice) og spontangæring starter. Efter græring hviler vinen blot 4 måneder i ståltank, hvorefter den tappes og lukkes med naturlige gærrester og placeres med bunden opad - deraf navnet "La Tête à l'envers", som frit oversat betyder "Med hovedet nedad".
Vinen fremstår i farven mørk lilla, nærmest uigennemsigtig. Bouqueten udtrykker masser af frisk og sprød frugt, henad brombær, hindbær (kerner) og et diskret mandelpræg. I munden opleves vinen cremet, frisk og vibrerende med frugtige noter af brombær, jordbær, tranebær og et lille urtet kick.
Bør nydes ved ca. 16°.
Specifikationer:
Druesammensætning: 80% Marselan, 20% Syrah.
Distrikt: Ventoux, Frankrig.
Lagring: 4 måneder.
Alkohol: 13%.
Packaging: 6 stk. karton.
Land | Frankrig |
---|---|
Flaskestørrelse | 750 ml. |