Ikke på lager

Krug Grande Cuvée Champagne

Prestigeful Cuvée fra top-huset Krug i Champagne...
Pris
1.449,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Ét af de store, prestigefyldte navne i Champagne: Krug's vine har altid været dybt aromatiserede og kompromisløse. De har brug for lang lagring, og smager glimrende også når de er 10, 15 ja 20 år gamle.

 

Huset blev grundlagt i 1843 af Johann Joseph Krug - en tysk immigrant fra Mainz - og ledes af den femte og sjette generation af familien.

 

Krug's karakteristiske rige og nøddeagtige smag skyldes dels at Krug er det eneste Champagne hus, som fermenterer alle sine vine i små ege fade, dels den meget traditionelle måde, hvorpå de enkelte komponenter blandes til den færdige Champagne. "Grande Cuvée" er således en blanding af 40 til 50 forskellige vine fra 20 til 25 forskellige parceller og seks til ti forskellige årgange. Et typisk druemiks for "Grande Cuvée" er 45-55 % Pinot Noir, 25-35 % Chardonnay og overraskende 15-20 % Pinot Meunier (købt fra kooperativet i Leuvrigny), som Rémi Krug mener tilføjer frugt og et særligt krydderi til den færdige blanding, eller som han udtrykker det: "Hvis Johann-Joseph Krug smagte dagens Grande Cuvée, ville han uden tvivl sige, at det var præcis, hvad han drømte om, da han grundlagde Krug i 1843".

 

Serveres ved 6 til 8 grader til begivenheder der skal huskes.

 

Druesammensætning: Ca. 50% Pinot Noir, 30% Chardonnay og op til 20% Pinot Meunier.

Distrikt: Champagne (Reims), Frankrig.

Alkohol: 12%.

Årgang: N/V

Packaging: Leveres stykvis.

Detaljer
Flaskestørrelse750 ml.