Udsolgt

Ippolito, Ripe del Falco Cirò Cl. Riserva

Potent, elegant, sejlivet; "Ripe del Falco" er udtryk for en 160 år lang tradition...
Pris
299,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Potent, elegant, sejlivet; "Ripe del Falco" er udtryk for en 160 år lang tradition inden for vinfremstilling hos familien Ippolito.

Kun Gaglioppo-druer fra de absolut bedst eksponerede marker med mere end 40 år på bagen, bliver brugt til denne førsteklasses Cirò Rosso Classico Riserva. Mosten gennemgår en nænsom behandling i kælderen og lagres over en lang periode (skiftende alt efter årgang), inden vi præsenteres for denne specielle, charmerende og særegne vin med en helt unik karakter.

Vinen bliver kun lavet i de bedste årgange, og hver årgang tager sit eget lille skridt i den ønologiske, tekniske evolution via nyere metoder og mangeårige erfaringer. Hver årgang kan derfor ses som et udtryk for Ippolito’s vinøse udvikling og historie.

"Ripe del Falco" har en flot rubinrød farve med granatrøde og orange reflekser takket være den lange lagring. I næsen opleves vinen kompleks og intens med noter af tørrede rosenblade, antydninger af underskov, lakrids, læder, tobak og krydderier. I munden er den intens, saftig og er begunstiget med fine tanniner samt en vedholdende smag.

En vin som ærligt talt påberåber sig lighedstegn med Italiensk vins konge, Barolo’en!

Vinen er et oplagt ’stand-alone’-glas, men er også ideel til braiserede kødretter, en god bøf eller vildt samt tørre modne oste.

Druesammensætning: 100% Gaglioppo .

Distrikt: Cirò, Calabria.

Lagring: Min. 36 mdr. på træfade, efterfulgt af min. 36 mdr. på flaske.

Alkohol: 13,5%.

Packaging: Leveres i eksklusivt 6 stk. karton.

Detaljer
Flaskestørrelse75 cl.