Udsolgt

Fabulas, Montepulciano "Fara" Montepulciano d'Abruzzo DOP - ØKO

Blød, frugtdommineret rødvin med frisk og saftig smag fra lille, biodynamisk producent i hjertet af Montepulciano d'Abruzzo...
Pris
149,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Denne Montepulciano d'Abruzzo leverer en frugtdommineret smagsoplevelse, som man forventer af den klassiske DOC, men den har en intensitet og saftighed, som man sjældent ser. En let animalsk kant skaber balance til frugten og da vinen er fremstillet uden brug af kemiske og syntetiske hjælpemidler, præsenterer vinen sig med et klart og rent udtryk.

Det lille, nye vinhus Fabulas er økologisk certificeet og dyrker markerne efter biodynamiske principper. Det ligger ved byen Chieti i området af samme navn, ikke langt fra kysten, i det absolutte entrum af appellationen Montepulciano d'Abruzzo.

Vinens tilnavn "Fara" er i øvrigt navnet på en by tæt på Chieti. Fara blev forsøgt invaderet af den franske hær i 1799, men legenden fortæller, at Sant Antonio viste sig og satte en række egetræer i brand uden for byen. Dette skræmte den franske hær væk fra byen, og siden har man fejret det franske tilbagetog med en årlig festival "Farchie", hvor man afbrænder høje "stammer" af sammensnørede grene. Denne afbrænding er gengivet på etiketten af Montepulciano d'Abruzzo "Fara".

Bør serveres ved ca. 16°

 

Druesammensætning: Montepulciano.

Lagring: 

Distrikt: Abruzzo, Italien.

Alkohol: 13,5%

Årlig produktion: 10.000 flasker

Detaljer
Flaskestørrelse75 cl.