Fremragende Friuli-hvidvin fra lille, men højt respekteret, vinhus nær den slovenske grænse. Fremstillet på tre lokale druesorter: 70% Friulano, 15% Malvasia Istriana, 15% Ribolla Gialla.
Vinen fremstilles på et blend af druer som er typiske i området: Friulano (for krop og struktur), Malvasia Istriana (for aroma) og Ribolla Gialla (for syre). Druerne dyrkes ved Guyot-system og håndhøstes medio september.
Vinen præsenterer en fornem frugt, intensitet, elegance og mineralitet samtidig med en høj aromakompleksitet med spændende krydrede træk. Vinen lagrer 6 mdr. i cementtank og 20% af Friulano-mosten lagres på tonneaux.
Der produceres blot ca. 20.000 flasker af denne nordøstitalienske perle, som kan drikkes ung, men også lagrer godt.
Vinen er gentagne gange (flere end 10!) blevet præmieret med 3 glas i Gambero Rosso.