Distinto Vinklub

Hvad er Distinto Vinklub?

Distinto Vinklub er en klub for vores loyale kunder. Vi vil gerne give noget ekstra, til jer der giver noget til os! Derfor har vi oprettet en vinklub, med en række unikke fordele, f.eks:

Invitationer til gratis smagninger og events udelukkende for vinklubbens medlemmer 
Vi afholder smagninger og lagersalg, hvor kun vinklubbens medlemmer bliver inviteret.

Specialpriser på betalingsarrangementer 
Når vi afholder smagninger eller events, hvor der er betaling, vil medlemmer blive tilbudt en reduceret pris, eller komme med uden betaling.

En primeur-tilbud udelukkende forbeholdt vinklubbens medlemmer 
Du vil få besked, når vi får vine til landet som der kun lander yderst begrænsede mængder af årligt. Dette vil primært omhandle fine wines og vine fra små boutique wineries.

Skræddersyede specialtilbud 
Vinklubbens medlemmer vil modtage tilbud som kun sendes ud til vinklub-listen. Herunder tilbud om særlige smagekasser osv.

Særlige tilbud i vores facebook-gruppe Distinto Vinklub:
Vi poster jævnligt tilbud på vores facebook-gruppe med vine, der kun er til salg for medlemmerne af gruppen

Vilkår for medlemskab:
Vi tilgodeser vores aktive og loyale vinklubmedlemmer, men forventer også en indsats retur.

Medlemskabet er gratis, og det løber i 12 måneder* ad gangen (et kalenderår) og giver udelukkende fordele. Ønsker du at forblive medlem i vores vinklub, skal du i løbet af de 12 måneder, som medlemskabet løber, samlet have købt for min. 12.000 kr. Dine køb kan både omfatte køb af vin i vores webshop, vores vinabonnement, og/eller vinsmagninger i vores Tasting Room & Shop for dine vinvenner eller arbejdsplads. Læs mere om vores smagninger her: https://distinto.dk/vinsmagninger
 
Du er ikke forpligtet til et køb på 12.000 kr. årligt, men du kan blive slettet fra mailinglisten, og først blive optaget igen efter yderligere 12 måneder.
Denne præmis gælder for at vinklubben, og dermed fordelene, kommer de kunder til gode, som ønsker at benytte sig af de muligheder et medlemskab giver.

Bliv medlem
Ønsker du at blive medlem, så send venligst en mail til [email protected]. Er der fuldtegnet, har du mulighed for at komme på venteliste. For at blive medlem af Facebook-gruppen, kan du ansøge her: Distinto Vinklub på Facebook


*Vi holder regnskab fra din indmeldelsesdato og 12 måneder frem.