Ikke på lager
Domaine Chapelle & Fils

Chapelle, Bourgogne Blanc '22 Chardonnay - ØKO

2022

Økologisk Bourgogne Chardonnay fra lille familie-domaine i Santenay. Flot kvalitetsvin der giver et super klassisk udtryk og repræsenterer god Bourgogne-value.

Pris
229,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Domaine Chapelle, Bourgogne Blanc 2022 Chardonnay ØKO

Domaine Chapelles basis Bourgogne Chardonnay (øko-certificeret). 

Der er en frisk citrusfrugt og en let stil på duften, hvor man fornemmer en god friskhed. Vinen er lavet efter biodynamiske principper med respekt for naturen og mennesker, og der høstes ved manuel håndkraft.

Vinen passer godt til lune sommeraftener, da den er saftig og læskende og kan nydes alene, men den går også fint til fx lyst kød eller fisk.

Detaljer
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
ProducentDomaine Chapelle & Fils
Årgang2022
DruesortChardonnay
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol13%
Lagring10 måneder på ståltank
ØkologiskJa

Domaine Chapelle & Fils

Domaine Chapelle er et familie-domaine beliggende i kommunen Santenay i det sydlige Côte de Beaune. Vinhuset drives til daglig af ægteparret Yvette og Jean-Francois Chapelle. Domainet blev grundlagt af Dr. Chapelle i begyndelsen af 1900-tallet, men først i 1923 blev de første vine flasket under domainets navn.

Læs mere her

Bourgogne

Bourgogne er en vinregion i den østlige del af Frankrig. Vinregionen strækker sig fra Auxerre i nord og til Lyon i syd. Bourgogne dækker over både Chablis og Beaujolais, men er verdenskendte for deres eksklusive vine på Pinot Noir og Chardonnay fra Côte D'Or og kommuner som Vosne-Romanée, Gevrey-Chambertin og Puligny-Montrachet.