På lager
Cascina Val del Prete

Casc. VdP, Serra de' Gatti '22

2022

Barbera fra enkeltmarken "Serra de’ Gatti".  Frugtig og læskende barbera.

Pris
149,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Cascina val del Prete Serra de' Gatti 2021

Vellavet og utroligt imødekommende Barbera i lækker fyldig, frugtig stil. Dette er en ægte no-nonsense Barbera, der udtrykker smagen af druesorten med stor autenticitet. God balance mellem den friske frugtige stil fra en vin, der ikke har fået trælagring, og det sympatiske syrebid, der er kendetegnende for Barbera. Vinen er fremstillet på nøje selekterede druer fra marken ”Serra de’ Gatti”.

Vi anbefaler vinen til fx pasta med ragù eller tomat, kalvekød, fjerkræ samt charcuteri. Det er en meget alsidig vintype, der med sin saftighed også er velegnet som en easy stand-alone vin, selvom den er ret kraftig, eller som den perfekte ledsager til en middelhavsinspireret frokost.

Årlig produktion: ca. 13.000 flasker.

Detaljer
LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentCascina Val del Prete
Årgang2022
DruesortBarbera
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol14%
LagringStåltank.
ØkologiskNej

Cascina Val del Prete

Mario Roagna´s meget ambitiøse arbejde har gjort, at Cascina Val del Prete igen og igen optræder blandt de mest hædrede producenter i bl.a. Gambero Rosso, men også internationalt, fx hos Robert Parker, nyder vinhuset fra Piemonte stor anerkendelse. Druerne Barbera og Nebbiolo hersker her og vinhuset evner både de lette og kraftigere udtryk, desuden har de flere skinmacererede hvide, som er et besøg værd.

Læs mere ved at klikke her

Piemonte

Piemonte er en region i det nordvestlige hjørne af Italien. Bjergene i nord, sørger for ly for både kolde nordlige vinde og nedbør. Klimaet er moderat og kontinentalt med lange, kolde vintre, og somre, der kan udfordres med tordenvejr, hagl og tåge. Det bakkede landskab, sørger for godt potentiale for vindyrkning. De vigtigste druesorter er Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, samt Cortese og Moscato på den hvide side. De største og mest anerkendte vinområder er beliggende syd for hovedbyen Torino, omkring byerne Asti og Alba. De største vine er Barolo DOCG og Barbaresco DOCG.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!