Ikke på lager

Casc. VdP, Carolina '15 Øko-certificeret

Top-Barbera i helt igennem saftig og voluminøs stil, hvor både frugtsyre og tannin er vel integreret. "Carolina" hører til i den absolutte superliga......

Pris
299,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Stor, tæt og fyldig Barbera der hører til i den absolutte superliga. Vinen fremstilles på modne druer af bedste kvalitet, høstet fra 30-40 år gamle stokke på den sydvendte Carolina-mark beliggende ned til vinhuset Val del Prete lidt uden for landsbyen Priocca.

Vinen er kendetegnet ved en helt igennem saftig og voluminøs stil, hvor både frugtsyre og tannin er vel integreret. I glasset opleves den som en tæt frugtbombe af mørk optimalt modnet Barbera-frugt, antydning af fad, læder og fugtig muld.

Denne store Piemonte-vin, der lagres ca. 18 måneder, afhængig af årgang, på store botti af fransk Allier-eg, tilhører skolen af relativt kraftfulde, intense Barbera-vine, og er en vin der efter en række år på det danske marked virkelig har fået oparbejdet en fast tilbagevendende fanskare af "Carolina-aficionados".

Der kommer kun få flasker til Danmark, så det anbefales at være ude i god tid, hvis man vil sikre sig et eksemplar af denne vin.

Vinen kan nydes som et stort meditationsglas, men er naturligvis også velegnet til kraftige retter med rødt kød, smagfuld lysere kød, og gerne tilberedt med masser af urter, krydderier og måske lidt sødme. 

Druesammensætning: 100% Barbera.

Lagring: ca. 18-24 mdr. på store fade af eg.

Distrikt: Roero, Piemonte.

Alkohol: 14,5%.

Årlig produktion: ca. 6.000 flasker.

Packaging: Leveres i 6 stk. trækasse.

Information om producenten og øvrige produkter

Detaljer
Flaskestørrelse750 ml.