På lager
Berlucchi

Berlucchi, '61 Rosé Sessantuno Franciacorta Cuvée Storica

NV

Rosé Franciacorta på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay i fremragende kvalitet fra det historiske hus Berlucchi. Vinen er intens laksefarvet pink, føles cremet, blød og med en livlig, skummende mousse.

Pris
299,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.500 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Berlucchi, '61 Rosé Sessantuno Franciacorta Cuvée Storica

Vinen, der opkaldt efter årstallet 1961, hvor den første Franciacorta så dagens lys, er fremstillet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. Den er fremstillet efter den klassiske metode, altså med gæring på flaske, den såkaldte "maturation sur lie", i minimum 24 måneder.<

I glasset præsenterer den sig med intens laksefarvet pink, en fascinerende farve som dog kan variere lidt afhængig af årgang. I glasset opleves den cremet, blød og med en livlig, skummende mousse, mens den i munden imponerer med struktur, fylde, rankhed, ren frugt og fast syre.

Næsen er intens med elegante noter af vilde røde bær og moden frugt, fint balanceret af nuancer af gær- og ristet brødskorpe.
Den er en vin der vil være oplagt til aperitif - ja, alle festlige lejligheder fortjener kvalitetsrosé som denne, men den er naturligvis også velegnet til alle former for charcuteri, smagfulde forretter, modne oste og frem for alt skaldyr, som virkelig understreger vinens imponerende struktur.

Bør nydes ved ca. 8-10°. Dosage: 6,5 g/L

Detaljer
LandItalien
OmrådeLombardiet
ProducentBerlucchi
ÅrgangNV
DruesortChardonnay, Pinot Noir
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol12,5%
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!