Menu

Barolo

Barolo 2015
Balbi Soprani

Varenummer : 02-0235

329,00 DKK

På lager

Sæt på huskeliste

Om vinen

Barolo fremstillet på druer høstet fra området omkring selve Barolo by. I duften fornemmes det klassiske Baroloudtryk: Jordbær, muld, skovbund, tør lakrids, urter samt en blomstret lethed. Kraftfuld vin med høj syre og tannin, der giver vinen struktur og kompleksitet. Drik den til rødt kød eller vildt med svampe eller efterårstrøfler. Server ved 16-18 grader i store glas, og dekanter gerne vinen en time inden servering, for at få mest muligt ud af duft og smag.


Specifikationer

Druesammensætning: Nebbiolo

Lagring: 24 måneder på fad, 36 måneders lagring i alt

Distrikt: Barolo DOCG, Piemonte

Alkohol: 14%.

Indhold: 0,75 liter.

Andre vine fra denne producent


Om producenten

Balbi Soprani blev skabt i slutningen af 1980'erne af Francesco Capetta i den lille piemontesiske landsby Santo Stefano Belbo.

Vinene bliver skabt med stor lidenskab og på baggrund af mange års erfaring, og bliver primært fremstillet af druer dyrket på marker ejet af Capetta-familien, men også af druer dyrket af vinbønder som har leveret til producenten i årevis.

Vinenes originale særpræg og traditionelle smag sikres af moderne vinifikationsteknikker samt et omfattende højteknologisk produktionsapparat, - og ikke mindst de årelange tætte relationer til husets eksterne samarbejdspartnere, herunder leveradører af druer.