Udsolgt

B. del Tiglio, Verduzzo

Sød dessertvin af højeste kvalitet fra top-producenten Borgo del Tiglio. En Passito-vin fremstillet på den grønne friulanske druesort Verduzzo Friulano...

Pris
669,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Dette er det ypperste af det ypperste inden for sød italiensk vin. Vinen fremstilles på den grønne friulanske druesort Verduzzo Friulano, og kun druer af højeste kvalitet og fra de bedst eksponerede marker benyttes.

 

Borgo del Tiglio, som hovedsageligt gør sig i hvidvine, fremstiller kun denne ene søde vin, men hvilken en! Det er en ”passito” vin, dvs. vin fremstilles på tørrede druer, som står som et af de absolutte referencepunkter for de øvrige producenter i regionen.

 

Vinen præsenterer sig i glasset med en smuk mørk gylden farve med nuancer i retning af rav. I næsen mødes man af en kompleks dufteksplosion af især god dansk flødekaramel, vanilje, søde bagte figner og - den for vintypen klassiske - tørrede frugt. Aromaerne balanceres af en formidabel elegance og finesse, så det på intet tidspunkt går hen og bliver ’for meget’. I munden er vinen fløjlsblød, cremet og enormt behagelig og ekspressiv.

 

Det er en passito-vin i perfekt harmoni, og en vin som på exceptionel vis udtrykker husets yderst seriøse tilgang til wine making.

Vinen anbefales som et ”stand alone-glas” til den absolutte nydelse, eller til retter med karamel, vanilje eller lettere chokoladedesserter.

 

Druesammensætning: 100% Verduzzo Friulano.

Lagring: Ca. 72 måneder på barrique.

Distrikt: Collio, Friuli-Venezia Giulia.

Alkohol: 11,5%.

Produktion: ca. 600 fl.

Packaging: Leveres i 6 stk. karton.

Detaljer
Flaskestørrelse75 cl.